Jdi na obsah Jdi na menu
 


Viděl jsem čakry

8. 4. 2024

Svěřím se Vám se zkušeností, kterou mívali dávní, křesťanští praotcové. Ani nevím, proč to píšu, zřejmě zbytečný příspěvek. Nakonec je toho ještě hodně, co jsem nevypsal, ale věřte mi, je to stále jen ze studu, anebo z obavy, že je to úplně pitomý. No nevadí. Abych dopředu předeslal, opravdu nemám rád všechny ty novodobé epifanie na čakry, vyšší vědomí, naciťování, vyšší vibrace atp. Na druhou stranu si myslím, že již dávno nežijí archaismy, jako jsou duše, hřích, dědičná zátěž, vykoupení apod. A věřte mi, s uvedenými pojmy mám velké zkušenosti, minimálně z akademických studií.

Ale k věci. Je to snad čtyři pět let zpátky, to jsem byl ještě aktivním účastníkem života křesťanské obce, když se mi náhle udál, jak to nakonec u mě bývá, spontánní mimosmyslový zážitek. Všichni dohromady jsme se v kostele modlili Otčenáš, když se ze mne odloupla vrchní slupka, takže každým veršem, každou částí modlitby, se mi zjevovaly čakrové barvy přesně v tom pořadí, které najdete kdekoli na internetu. Autenticitu zážitku jsem si nedávno ověřil z mentálního pole, snad proto nyní píšu. Světe div se, Ježíšova modlitba nese v sobě nesmrtelnost kosmických barevných tónů, které se nazývají čakrami.

Byl to velmi hluboký a silný zážitek, plný zvláštní sytosti a vyrovnanosti. A také JISTOTY. Však sami víte, podobná zkušenost se nedá dost dobře vypsat. No, přesto mi to nepřekáží, abych novodobé ezo pojmy (bez urážky), nemusel, včetně čaker. Sám nevím, asi je to taková má vnitřní naštvanost, že každý pojem je stále ještě hodně vzdálený té pravé, hluboké zkušenosti, a že je také mnoho falešných proroků a mentorů, kteří tlachají a tlachají, a přitom dokáží zneužít druhé, velmi často citlivé jedince. Takže, dovolím si svědčit, čakry jsou čirou, skrytou, nádhernou, kosmickou realitou. Jsou sice druhotnými, nicméně stále silnými a tvořivými projevy stvoření a kdo z nich umí čerpat energii napřímo, je fantastický borec, kterému gratuluji. A také před takovým člověkem smekám s malou připomínkou, jen pro pořádek: Pokud takovou schopnost máte, podělte se. V tomto případě platí, čím více dáte, tím více dostanete! Nakonec, nezapomeňte, Hraběnčina studánka je tím nejlepším léčebným důkazem!